Moving company employee checks boxes in a small truck before sending them to the homeowner.

Magasinering

Hitta säker och pålitlig förvaring av dina tillhörigheter. När du behöver extra utrymme för dina saker, vare sig det är på grund av en flytt, renovering eller bara för att skapa mer utrymme hemma, är magasineringslösningar det perfekta valet. Det gäller att hitta flexibla, säkra och prisvärda förvaringsalternativ som skyddar dina ägodelar under kortare eller längre perioder.

Varför välja magasinering?

Säkerhet: Magasinerings anläggningar är utrustade med avancerade säkerhetssystem som övervakningskameror, larm och brandskydd för att garantera att dina tillhörigheter är säkra och skyddade dygnet runt.

Flexibilitet: Behovet av förvaring kan variera, så det är viktigt med olika storlekar på förvaringsenheter och flexibla hyresperioder. Du ska kunna välja att hyra en enhet för så kort tid som en månad eller för längre perioder beroende på dina behov.

Tillgänglighet: Med tillgång till dina lagrade föremål när du behöver dem, kontrollera öppettider så att du kan komma åt dina saker på tider som passar dig.

Packning inför magasinering

Magasineringstjänster

  • Privat magasinering: Perfekt för individuella kunder som behöver extra lagringsutrymme för hushållssaker som möbler, elektronik, böcker och kläder.
  • Företagsmagasinering: Lösningar för företag som behöver förvara dokument, inventarier eller annan utrustning. Våra företagstjänster är utformade för att underlätta logistik och effektivitet.
  • Klimatkontrollerad magasinering: Vissa föremål kräver speciella förhållanden för att bibehålla deras skick. Våra klimatkontrollerade enheter håller en konstant temperatur och fuktighetsnivå för att skydda dina känsliga föremål.

Enkel och bekymmersfri magasinering

1. Välj din enhet: Beroende på mängden och typen av föremål du behöver lagra, kan du välja enhetsstorlekar som bäst passar dina behov.

2. Packning och transport: Behöver du hjälp med packning och transport av dina tillhörigheter till våra lagringsfaciliteter, vilket säkerställer att de hanteras korrekt och säkert.

3. Lätt åtkomst: När dina tillhörigheter är säkert förvarade, kan du enkelt besöka din förvaringsenhet under företagets öppettider.

Läsvärt om magasinering

Tycker du att du har nytta av flytthjälp sidan?

Låt oss veta om du tycket innehåll av våra flytthjälp guider är bra och hur kan vi förbättra den!