Om oss

Moving boxes with packed stuff and chair for moving

Välkommen till Engelholms Transport – Din guide till en smidigare flytt!

På Engelholms Transportcentral, vår passion är att göra din flytt så enkel och bekymmersfri som möjligt. Oavsett om du flyttar hem, företag eller behöver lagra dina tillhörigheter, har vi de råd och verktyg du behöver.

Vår mission

Vi startade vår blogg med en enkel vision: att skapa en omfattande resurs för alla som står inför en flytt eller behov av magasinering. Med år av erfarenhet inom branschen, samlar vi praktiska tips, noggranna checklister och expertinsikter för att underlätta din övergång till ett nytt ställe.

Vad vi erbjuder

På vår blogg hittar du detaljerade artiklar om allt från att välja rätt flyttfirma till att packa dina ägodelar på det mest effektiva sättet. Vi täcker även viktiga ämnen som försäkringar och tillfällig förvaring, och ger dig den kunskap du behöver för att fatta välgrundade beslut.

Vårt team

Bakom Engelholms Transportcentral står en grupp entusiastiska experter med djupgående kunskap i flytt- och förvaringsbranschen. Vårt team är här för att dela med sig av sina erfarenheter och tips för att göra din flytt så smidig som möjligt.

Tillsammans gör vi din nästa flytt till en framgång!

Moving In Background

Läsvärt