Vad inkluderar bohagsflytt?

Mål för varje flyttfirma är att göra din bohagsflytt så bekymmersfri som möjligt. Från första kontakt till att den sista kartongen är uppackad i ditt nya hem, är vi här för att stötta dig genom varje steg. De erbjuder även tjänster som hjälper dig att få en smidig övergång till ditt nya liv, inklusive grundlig städning av ditt gamla hem och hjälp med att etablera tjänster som el och internet på den nya adressen.

Detta inkluderar bohagsflytt

  • Professionell packning: Använd endast högkvalitativa förpackningsmaterial som starka flyttkartonger, bubbelplast, och stretchfilm för att säkerställa att dina tillhörigheter är väl skyddade under transport. Alla packare är utbildade i att hantera allt från böcker och kläder till sköra föremål som porslin och glas. Varje föremål packas och hanteras med största omsorg.
  • Demontering och montering: Många möbler kräver noggrann demontering innan de kan flyttas på ett säkert sätt. Alla i teamet borde ha den nödvändiga expertisen och verktygen för att demontera och sedan montera om dina möbler i ditt nya hem. Detta inkluderar allt från sängar och bokhyllor till komplexa mediakonfigurationer och kontorsstationer.
  • Transport: Flotta av fordon borde vara anpassad för att hantera alla typer av bohagsflyttar. Oavsett om det gäller en kort flytt inom samma stad eller en längre sträcka över landsgränser, är våra fordon utrustade för att säkerställa en säker och smidig transport. Planera den mest effektiva rutten för att minimera tidsåtgång och störningar.
  • Försäkring: För din trygghet erbjuder de flesta omfattande försäkringsskydd. Detta innebär att du är ekonomiskt skyddad mot eventuella skador som kan uppstå under flyttprocessen. Försäkring täcker allt från mindre skador på föremål till större olyckor, och vi strävar efter att lösa eventuella anspråk snabbt och effektivt.
  • Lagringstjänster: Om du behöver mellanlanda dina saker på grund av tidsmässiga mellanrum mellan utflytt och inflytt erbjuder flyttfirma säker och tillförlitlig lagring eller magasinering. Lagringsfaciliteter är klimatkontrollerade och övervakade dygnet runt för att garantera säkerheten och skicket på dina tillhörigheter.
  • Specialföremål: Specialkompetens för att hantera föremål som kräver extra uppmärksamhet, såsom pianon, konstverk, antikviteter och elektronik är ett måste. Dessa föremål hanteras av våra specialutbildade teammedlemmar som använder skräddarsydda förpackningsmetoder och tekniker för att säkerställa deras säkerhet.